Jeni i sëmurë dhe pa dokumente?

Medinetz Ulm është një qendër mjekësore këshillimi dhe ndërmjetësimi për personat pa dokumente, pa sigurime shëndetësore apo pa leje qëndrimi, për refugjatët dhe të pastrehët që nuk kanë akses në kujdesin mjekësor në Gjermani ose e kanë të kufizuar.

Ne mundësojmë lidhjen falas dhe në mënyrë anonime me mjekët, të cilët mund të kryejnë trajtimet e nevojshme. Asnjë informacion nuk i kalon autoriteteve qeveritare.

Gjithashtu ne ofrojmë trajtim për personat që banojnë jashtë Ulmit.

Nëse keni nevojë për kujdes mjekësor, ju lutemi na kontaktoni në:

kontakt@medinetz-ulm.de
+49 1577 0377991

Këshillimi ynë i hapur mbahet çdo sekondë të enjten nga ora 18:30 – 20:00. Nuk keni nevojë për një takim, thjesht paraqituni. Datat e ardhshme mund t’i gjeni këtu: https://www.medinetz-ulm.de/sprechstunde/

Adresa e orareve zyrtare:

Medinetz Ulm e.V.
Frauenstraße 123
89073 Ulm

Hyrja për në zyrë gjendet në godinën në të majtë të ndërtesës kryesore të Kryqit të Kuq Gjerman (DRK).

Ju mund të na kontaktoni për të lënë një takim jashtë orareve normale zyrtare.